Over ons

Van Engen Administratieve Dienstverlening is in 2014 opgericht en is gevestigd in Coevorden. Zowel particulier als ondernemer is van harte welkom!

De klant is koning, deze moet goed en in duidelijke taal geholpen worden. En worden voorzien van heldere informatie hoe het bedrijf er financieel voorstaat.

Gerald van Engen is eigenaar van het kantoor en hij heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd voor het beheren van dit administratiekantoor.

Voor particulieren verzorg ik de aangifte inkomstenbelasting wat normaliter in het begin van het nieuwe kalenderjaar gebeurt.

Ondernemers kunnen terecht met al hun vragen over financiën, het verzorgen van een gedeelte of de gehele administratie. Dit kan voor zowel ZZP-ers, eenmanszaken, vennootschap onder firma's, maatschappen en MKB-ers. Ook verzorg ik de aangifte van de inkomstenbelasting en omzetbelasting. Tevens zijn er mogelijkheden om rapportages, begrotingen en het geven van financieel advies voor uw onderneming. Voor al uw vragen kunt u alle dagen terecht van 09.00 uur tot 21.00 uur!