Professioneel

We zijn een professionele organisatie. In ons werk zijn nauwkeurigheid en accuratesse van groot belang, maar we vinden het ook belangrijk dat we klanten snel kunnen helpen. Vandaar dat we een flexibele instelling hebben. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied waardoor wij klanten altijd kunnen voorzien van deskundige adviezen. En dat voor een heldere en betaalbare prijs.

Betrouwbaar

We zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. We zijn niet alleen betrouwbaar richting onze klanten, maar ook richting partijen waarmee wij vaak te maken hebben zoals de Belastingdienst en het UWV.

Persoonlijk

Wij streven naar duurzame relaties. Bij ons staat u centraal. We hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We doen het niet alleen, maar samen.

Toegankelijk

Wij geloven in toegankelijkheid en laagdrempelig contact in een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen. Wij zijn open, eerlijk en respectvol zowel richting de klant als naar elkaar.